Kylie Minogue, Nicole Kidman, majd Chris Hemsworth is adományt küldött az ausztráliai tűzvész áldozatainak. Utóbbi színész egymaga felajánlott egymillió dollárt.

Chris Hemsworth 1 millió dollárt adományozott az ausztrál bozóttüzek áldozatainak

Kylie Minogue és Nicole Kidman után ő is beszállt kétszer annyival.

Hozzájuk csatlakozott Elton John, aki épp Sidney-ben koncertezett, majd két dal között szünetet tartva, elmondta a közönségnek, hogy ő is támogatni szeretné a kontinensen zajló küzdelmeket - számolt be róla a CNN.

Amit a tűzoltók csinálnak ott, az becsülendő, és féltenünk kell őket. Az életüket kockáztatják, hogy embereket, otthonokat mentsenek meg. Az állatok, az ő élőhelyük elvesztése pedig bibliai mértékű most már. Ezért ma este 1 millió dollárt adományozok, így segítve valamit

- mondta az énekes, akit álló ovációval jutalmazott a közönsége. A csaknem 300 millió forintos adomány után úgy folytatta:

Ez egy csodás ország, szeretek itt lenni, de összetöri a szívemet az, ami most történik. Össze kell fognunk, harcolnunk kell, ez pedig az én kis hozzájárulásom a dologhoz.

BREAKING: Elton John has closed a concert in Sydney by pledging one million dollars for Australia's bushfire recovery efforts.#australiafire #AustralianWildFires #AustraliaisBurning pic.twitter.com/5u44fF4lfz

- Tom Williams (@tom__williams) January 7, 2020

Kiemelt kép: Jeff Hahne/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!