A férfi szerint a reptéren várakozó terhes nő egy korábbi barátnője, aki a gyerekkel próbálja magához láncolni.


Botrányba fulladt egy Tinderen indult románc, ami végig túl álomszerű volt ahhoz, hogy igaz legyen, írja a The Sun. Madeleine Jaye a társkereső oldalon ismert meg egy férfit még tavaly decemberben, akivel egy hónapig csak cseteltek, mielőtt találkoztak volna. Annyira jól kijöttek egymással, hogy három hónappal később közös nyaralásra indultak Spanyolországba.

A 22 éves nő és a férfi egy húron pendültek: ugyanazt gondolták az életről, a jövőképük is hasonló volt, még a gyerekvállalásról is megegyezett a véleményük. Madeleine szerint az egész „túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen”.

Amikor hazaértek a nyaralásról, a repülőtéren egy mindaddig eltitkolt terhes barátnő várta őket, akinek már csak két hete volt hátra a szülésig. Vele voltak felpaprikázott szülei is, akik kamerákat toltak a férfi arcába, miközben számon kérték. Madeleine szerint az egész jelenet olyan volt, mintha hirtelen egy botrányos tévéműsorba csöppent volna, holott korábban még azt gondolta, egymásnak teremtették őket és feleségül fog menni újdonsült szerelméhez.

Ezután kiderült, hogy a magát 32 évesnek hazudó férfi valójában további öt évvel idősebb. A terhes barátnőjével négy éve voltak együtt, ennyi idő alatt összesen négy nővel csalta meg. A repteres eset után Jason üzenetet küldött Madeleine-nek, hogy a jelenetet csináló nő valójában csak egy dühös exbarátnő, aki csak azért esett teherbe, hogy magához láncolja őt.

Madeleine azonban nem hitt neki, és törölte magát a Tinderről. A TikTokon ötrészes videóban mesélte el a vele történteket, melynek végén azt mondja: ha valami gyanús, mindenki hallgasson inkább a megérzéseire.

@mjayeex You seriously cant make it up. It was like a scene out of jeremy kyle! #fyp #cantmakeitup #drama ♬ stream escapism - #1 worth it. stan


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!