Ötgólos, 27-22-es győzelemmel mutatkozott be a francia férfi kézilabda-válogatott Horvátország ellen a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság csütörtöki játéknapján.

Kapcsolódó

Bánhidi szereplése kérdéses, az Eb-célkitűzés nem változott

Nagy László szerint ha holnaputánig játszottunk volna, akkor sem nyerünk.

A mérkőzésen történt egy kirívó sportszerűtlenség is, a 47. percben David Mandic két kézzel arcon és nyakon csapta a Veszprém francia irányítóját, Kentin Mahét, aki elterült a földön.

A pályán lökdösődés kezdődött, a szurkolók poharakat dobáltak a pályára, a két játékvezető pedig egy videózás után piros és kék lapot adott a sportszerűtlen mozdulatáért.

Ez azt jelenti, hogy az EHF fegyelmi bizottságának össze kellett ülnie,

de Mandic végül megúszta egy mérkőzésre szóló eltiltással, így szombaton nem játszhat a szerbek ellen.

Ezzel még nincs vége a horvátok kálváriájának, ugyanis a pénteki tesztelésen a Wisla Plock beállósa, Leon Susnja is pozitív lett, míg klubtársának, Lovro Mihicnek enyhe tünetei vannak.

Hrvoje Horvat szövetségi kapitány az éjszaka folyamán dönti el, hogy melyik két játékost hívja be a helyükre.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!