Végső búcsút vettek attól az édesanyától, akire egy hónapja zuhant rá egy, a panelházukból kiugró férfi Kelenföldön. A nő sétálni indult két kisgyerekével, amikor a tragédia történt. Az asszony - és a férfi is - meghalt. A gyerekeknek nem esett bajuk.

Az asszony temetésére a családtagok mellett rokonok, barátok és ismerősök is elmentek a kispesti temetőbe. A búcsúztatáson azokat a zenéket játszották le, amik közös emlékeiket idézték.

A férje megrendülten állt, a könnyeivel küszködve. A Híradónak azt mondta, hogy most is nehéz éjszakája volt. "Nyomasztó, üres, fájdalommal és értetlenséggel teli." Üresek a mindennapok a felesége nélkül, aki az egész családnak hiányzik. Azóta is szinte minden percben párjára gondol.

3 éves kisfiának már megmondták, hogy többé nem láthatja édesanyját. Az apa szerint a nehéz pillanatokban kisfia vigasztalja őt.

"Egy héttel ezelőtt, amikor sírtam, amikor konkrétan rákérdezett, hogy anya miatt sírok-e, és akkor már én nem hazudtam neki, hanem mondtam, hogy anya miatt sírok"

hirdetés

- mesélte.

A két kisgyerekre a bölcsődében és az óvodában vigyáztak, amíg elbúcsúztatták édesanyjukat. A 3 éves Mártont, aki végignézte a tragédiát, továbbra is pszichológus kezeli. Édesapja is szakember segítségével próbálja feldolgozni felesége elvesztését.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója



hirdetés