Csütörtökön érdemes kiélvezni a napsütést, mert a következő napokban nemigen jut majd belőle.


Csütörtökön egyre nagyobb területen növekszik meg erősen a felhőzet, de az ország északkeleti harmadán még többórás napsütésre készülhetünk - derül ki az Időkép előrejelzéséből.

A keleti-délkeleti szél sokfelé élénk, erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz. Délután délnyugaton 13-17, máshol 18-23 fok valószínű.

Pénteken sok felhő lesz felettünk, és többfelé várható eső, zápor, délen, délnyugaton pedig zivatarok is kialakulhatnak. A keleties szelet több helyen kísérhetik élénk, erős lökések. Hajnalban 7-12,

Szombaton dél felől szakadozotabbá válik a felhőzet, főként délután már többet láthatjuk a napot. Északon-északkeleten eső, máshol záporok, délen, délnyugaton zivatarok fordulhatnak elő. A keleti-délkeleti szél többfelé élénk marad. A csúcshőmérséklet 13 és 21 fok között alakulhat, délen mérhetjük a magasabb értékeket.

Vasárnap ismét megnövekszik felhőzet, és délnyugat felől újabb csapadéktömb okoz esőt, záporokat, helyenként zivatarokat. A keleti szelet több helyen erős lökések kísérhetik.

Hétfőn eleinte keleten eshet, délután a változóan felhős-napos időben szórványosan lehetnek záporok, zivatarok. Az élénk, erős déli-délnyugati szélben 17 és 24 fok közé melegedhet a levegő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!