Inbar Hyman-t egy zenei fesztiválról rabolták el a Hamász fegyveresei. Vele élő barátjának azt írta a bérbeadó, hogy kidobatja a lány holmijait, ha nem kapja meg a bérleti díjat.


Egy szállásadó állítólag azt követelte a Hamász fegyveresei által egy zenei fesztiválon elrabolt fiatal izraeli nő szobatársától, hogy fizesse ki a teljes bérleti díjat, különben kidobatja a nő összes holmiját - írja a New York Post.

A 27 éves Inbar Hyman azok között volt, akik részt vettek a Supernova rave-en, ahol 260 embert mészárolt le a palesztin terrorszervezet az Izrael elleni támadása kezdetén.

A Haifa városában lévő lakás tulajdonosa, ahol Inbar két éve él együtt barátjával, teljes bérleti díjat követelt a lakásért. Amikor a lány barátja elmagyarázta neki, hogy mi történt, akkor csak annyit írt, hogy

A férfi apja, Mordi Allon egy képernyőképet is közzétett a bérbeadóval folytatott beszélgetésről, ami azóta virálisan terjed az interneten. Az Ynet hírügynökség Aaron Reissként azonosította a lakás tulajdonosát, aki tagadta a vádakat.

- magyarázta a férfi immár teljesen más hangnemben. Arra a kérdésre azonban nemmel válaszolt, hogy bocsánatot fog-e kérni, mivel szerinte nem történt semmi olyan, ami ezt indokolná.

A lányról elrablása óta egyetlen felvétel látott napvilágot, amit a Hamász tett közzé, ezen négy terrorista vonszolta, akik azt kiabálták, hogy a Hamász katonai szárnyába viszik.

Mindeközben több százan jelezték, hogy segítenek a fiatal párnak kifizetni a lakbért. Állítólag a Maccabi Haifa labdarúgócsapata is felajánlotta, hogy egy évre finanszírozza a lakást.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!