Jóval később tudták utolérni, de tagadta, hogy balesetet okozott. A károsult végül rendőrt hívott, de a végeredményben csalódott.


Egy újabb szabálytalanságról számolt be a Bpi Autósok egyik olvasója.

Mint írják, november 28-án az esti órákban Budapest XXI. kerületében a II. Rákóczi Ferenc úton előzte meg az autót szabálytalanul, a dupla záróvonalon keresztül egy fehér Ford sofőrje.

– írják.

Ezután megfejelte az esetet azzal, hogy a dudálás után – Péter leírása szerint “fékezgetett”, majd egyszerűen továbbhajtott.

Péter beszámolt a folytatásról is, ami sajnos szomorú és tanulságos:

Ekkor kihívták a rendőrséget a helyszínre, ahol "megfogalmazásuk szerint "döbbenetesen alacsony, 10.000 Ft-os bírságot szabott ki az elkövetőre az intézkedő rendőr".

Mindezt azután, hogy a fedélzeti kamera felvételének tartalmát megismerték a rendőrök, valamint a károkozó is, aki ekkor érdekes módon már nem tagadott tovább.

A portál hozzáteszi: az eset óriási tanulsága és amit kőkeményen nehezményez az eset károsultja az, hogy a baleseti bejelentő (kék-sárga) kitöltésére nem hívták fel az esettől stresszhelyzetbe került, ilyenkor összezavarodott károsult figyelmét. Emiatt persze a baleset miatti felelősség elismerése is elmaradt. Erre nagyon figyeljetek – írják.

VIDEÓ: Előzött, NEKIMENT a kamerás autónak, MAJD ELHAJTOTT volna...


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!