Aki arra számított, hogy a diadalmas visszatérés után Milák hajlandó nyilatkozni a sajtónak, csalódhatott. Sporttársaival viszont egészen más a kapcsolata, amint kiderült.


Milák Kristóf a múlt hétvégén aranyérmet nyert a férfi 100 méteres pillangóúszásban az olimpián, de kihagyta a helyi televíziós interjúkat és a verseny utáni sajtótájékoztatót is. Ez a lépés egy évnyi hallgatásának folytatása, írja a SwimSwam úszósporttal foglalkozó szakportál.

A 24 éves Milák azóta szenvedett a hazai kritikáktól, amióta visszalépett a 2023-as Világbajnokságról, mondván, „teljesen padlóra került” és szüksége volt „újratöltődni”.

Bár a héten nem tudta megverni a francia sztárt, Leon Marchand-t (1:51.21) 200 méteres pillangón, a 100 méteres pillangóban sikerült visszavágnia, amikor Kanada Josh Liendót (49.99) maga mögé utasítva győzött 49.90-nel. A győzelem után, bár izgalmas hajrával ért célba,

„Ő egy kicsit több mint különleges – nagyon különleges,” mondta Sós Csaba, a magyar válogatott edzője. „Fogalmam sincs, miért nem nyilatkozik a médiának, amikor én úszó voltam, és versenyeztem, imádtam beszélni.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!