A milliárdos nem a levegőbe beszélt, amikor néhány hete hosszú, kemény munkát ígért a Twitter alkalmazottainak.


Több helyiséget is hálószobává alakítottak a Twitter San Franciscó-i irodájában, írja a BBC. A portál fotókat is közölt az épületről, ahol

Állítólag Elon Musk is az irodába költözött, amióta megvette a médiavállalatot.

A milliárdos üzletember a múlt hónapban e-mailben tájékoztatta a dolgozókat arról, hogy kemény munka vár rájuk a következő időszakban. Egyúttal bejelentette, hogy innentől kezdve vége a home office-nak. A Twitter két évvel korábban, a koronavírus-járvány idején azt ígérte az alkalmazottaknak, hogy „örökké” dolgozhatnak otthonról.

A San Franciscó-i építésfelügyelet több panaszt is kapott az irodaház egyes részeinek átalakításáról. Megerősítették, hogy minden bejelentést kivizsgálnak a lehetséges jogsértések megszüntetése érdekében.

A Twitter új tulajdonosa nemrég törölt egy posztot a saját oldaláról, melyben azt írta, hogy addig fog a székházban dolgozni és aludni, amíg helyre nem billentik a céget.

Scott Wiener, a kaliforniai állam szenátora szerint a látottak alapján egyértelmű, hogy Musk „nem igazán törődik a neki dolgozó emberekkel”. A Bloomberg értesülései alapján nemcsak a Twitter, hanem egyéb Muskhoz kötődő, de ideiglensen a médiavállalathoz irányított alkalmazottak is beköltöztek a székházba. A Forbes úgy tudja, hogy

akiknek nem jut hely a kényelmesebb fekhelyeken.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!