Orosz Bernadett kemény hónapoknak néz elébe, erre számított, de arra kevésbé, hogy előbb kell becsületsértés miatt bíróság elé állnia, mint hogy az őt bántalmazó férfi büntetőügyét tárgyalják - írta meg a Blikk.

A hatgyermekes édesanya arca az ökölcsapásoktól gyakorlatilag felismerhetetlen lett a támadás után, az erről készített képek bejárták a médiát. Támadója mégis beperelte, szerinte 5 millió forint jár neki, mert mindenki megtudhatta, hogy ki ő, és mit tett Bernadettel.

Tavaly novemberben mi is beszámoltunk az esetről, mikor Orosz Bernadett a Facebookon írta meg bántalmazása történetét, amit sokkoló fotókkal is illusztrált.

Bernadett tavalyelőtt októberben jött össze K. Istvánnal. Távkapcsolatban éltek, a férfi Sárospatakon, míg ő Miskolcon. Az első durva bántalmazásra tavaly júniusban került sor egy családi rendezvényen, amikor a férfi ittasan rontott neki. Másodszorra augusztusban, miután lebukott Bernadett előtt, hogy van egy másik barátnője is.

Később egy bujáki katonai rendezvényen vettek részt együtt, ekkor a szállodai szobában szabadult el a pokol. Bernadett az Indexnek azt mondta: a recepciós hallotta meg a hangját, a férfi katonatársai pedig a betört ajtót látva rohantak be a szobába. „Látták az arcomat és kérdezték, hogy te normális vagy, István?” - idézte fel ezeket a pillanatokat.

hirdetés

– Igaz a hír. Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől. Természetesen állok elébe a pernek

– mondta Bernadett.

A Blikk megkereste K. I. ügyvédjét, aki szerint még az is kérdéses, hogy pontosan mi történt a panzióban, a védence tagadja, hogy így bántalmazta volna a volt kedvesét.

- A személyiségi jogi per ettől teljesen független, egyszerűen arról van szó, ha védencem el is követte a bűncselekményt, még a személyiségi jogai nem sérülhetnek – mondta az ügyvéd.



hirdetés