Három férfi és két nő indult ebédelni, amikor összetalálkoztak a feketeruhások csoportjával. Az egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.


Előállították azokat a szélsőségeseket, akik szombat délután minden ok nélkül megvertek három békés járókelőt a budapesti Széll Kálmán tér és a Szilágyi Erzsébet fasor találkozásánál, derül ki a II. kerületi polgármester posztjából.

Őrsi Gergely hozzátette:

A rendőrség vasárnap délután arról tájékoztatta a 444.hu-t, hogy

Emellett tovább keresik a bántalmazók társait. A rendőrség közleménye kitér arra is, hogy az egyik bántalmazott súlyos sérülést szenvedett.

A lap a polgármester környezetéből arról értesült, hogy a támadás során három férfi és két nő sérült meg. Mindannyian magyarok, nem a tüntetésre, csak ebédelni indultak, amikor a feketeruhások rájuk támadtak.

A Magyar Jelen szombat délutáni közvetítésében arra utalt, hogy a támadók a Betyársereghez tartozhatnak: „A Betyársereg két antifa-fészek ellen indított támadást, egyet a Széll Kálmán téren, egyet a Vár tövében. Az importált antifasiszták közül menekülés közben jó néhányan elestek és beütötték magukat. Most rendőrök védik őket”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!