Andy Parker a hatóságokhoz fordul, hogy tüntessék el az öt éve, élő adásban lelőtt lányáról készült videót az internetről, írja a The Sun.

Az akkor 24 éves Alison Parkert és az operatőr Adam Wardot közvetlen közelről lőtte le egy interjú közben nem sokkal korábban kirúgott munkatársuk. Vester Lee Flanagan, aki Bryce Williams néven lett ismert tévériporter videóra vette a mészárlást, amit öngyilkossága előtt még feltöltött a Facebookra és a Youtube-ra is. A videó azóta is elérhető mindkét felületen.

A lelőtt riporter apja már több alkalommal megkereste a Google-t, hogy távolítsák el a videómegosztóról a brutális képsorokat. A Youtube-ot tulajdonló vállalat válaszában azt javasolta Parkernek, hogy a szokásos protokollnak megfelelően nézze végig a videót, majd utána jelentse a képsorokat.

A férfi korábban a CNN-nek írt cikkében közölte: soha nem nézte végig a lánya meggyilkolásáról készült felvételt, és nem is áll szándékában megtekinteni. Felháborítónak tartja, hogy a közösségi média nem védi meg az állampolgárokat az ehhez hasonló beteg tartalmak közzétételétől, ezért a hatóságokhoz fordul az ügyben.

A valóban sokkoló videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, akit érdekel, itt tudja megnézni.

hirdetés


hirdetés