Éveken át kísértette az élmény, de azóta újra „találkozott” egy ragadozóval – igaz, akkor már egy ketrec biztonságából.


Horrorisztikus látvány az a felvétel, ami Mick Manning ausztrál szörfösről készült 2015-ben. Éppen egy versenyen vett részt Dél-Afrika partjainál, mikor vészesen közel ment hozzá egy három méter hosszú cápa, de szerencsére sikerült elmenekülnie. Mindezt élő adásban közvetítették:

Ugyan ez a versenyzéstől nem vette el a kedvét, hiszen egy héttel később már újra részt vett egyen, de évekkel később is kísértette az eset - írja a LadBible.

- nyilatkozta 2018-ban a 60 minutes című műsorban. Sikerült megütni az állatot, és sikerült arrébb úsznia, amíg meg nem érkezett a segítség.

Egy 2020-as interjúban is beszámolt a traumatikus találkozásról.

"Szörfösként nyilván megfordulnak az ember fejében, hogy felbukkanhat egy cápa, de közben meg nem hiszed, hogy tényleg megtörténhet. Nagyon szerencsésnek érzem magam. De még mindig bevillannak képek arról, hogy elmerülök, és hallom, ahogy csapkod az uszonyával" - emlékezett vissza a háromszoros világbajnok.

Sőt, azóta biztonságosabb körülmények között ugyan, de újra találkozott egy cápával. A National Geographic Save this Shark című műsorában egy ketrecben merült le a víz alá, és újra közelről látott egy ragadozót.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!