Elkészült a férfi és női élvonalbeli kézilabda-bajnokság sorsolása.

Mindkét nem nagy rangadója, vagyis a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém összecsapása, valamint a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC is novemberben találkozik egymással először.

A bajnoki címvédő Szeged és a Magyar Kupa-győztes Veszprém élt ezzel a lehetőséggel, első rangadójukra november 14-én kerül sor Veszprémben, míg Szegeden május 1-jén játszanak egymással. A férfi bajnoki döntőt június 1-12 között rendezik. A nőknél a bajnok FTC és a kupagyőztes Győr a sorsolás mellett maradt, első összecsapásukat november 20-án rendezik az ETO otthonában, a fővárosban pedig április 14-én találkoznak egymással.

A bajnokságok első fordulójának versenynapja mindkét nem esetében szeptember 12., az alapszakasz utolsó fordulóját a férfiaknál május 29-én, a nőknél május 22-én rendezik, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!