Komoly anyagi gondokkal küzd a pátyi boncmester, fia szerint ezért vihette haza az emberi maradványokat a munkahelyéről. A férfi a Borsnak nyilatkozva azt mondta, édesapja már 100 milliós adósságban úszik.

"A végtagokat el kellett volna szállítania megsemmisítésre, de azonnali hatállyal kellett költözködnie Pátyról. Minden borult az életében, a pénzt pedig pakolászta össze-vissza, és megpróbálta úgy intézni, hogy jusson is, maradjon is"

- mondta a boncmester fia.

A Bors azt írja, a 2006-ban kezdődött a korboncnok kálváriája, amikor elveszítette a feleségét, gyermekei anyját. A nő szívinfarktust kapott, és későn érkezett a segítség, és mire kórházba került, már nem tudták megmenteni az életét. Egy évvel később az özvegy férfi elveszítette az autóját, bebukta a lakáshitelét, így komoly anyagi nehézségei lettek.

"Apa anyagilag teljesen padlóra került. (...) Hatvan felett jár, így még 100 évig kellene élnie, hogy a nyugdíjából vonni tudják a hiteltartozását. Annak idején 20 millió forintot vett fel, de a pénzintézet már 100 milliót szeretne visszakapni"

hirdetés

- mesélte a férfi fia.

Azt is elmondta, hogy édesapja egy fővárosi klinika boncmestereként dolgozott, ahonnan egyszercsak indoklás nélkül kirúgták. Arra hivatkoztak, hogy megszűnt a pozíciója, de aztán mégis felvettek a helyére valakit. Pedig a fia szerint nem emeltek az apja ellen szakmai kifogást. Húsz évig gond nélkül intézte a munkája mellett az amputált testrészek megsemmisítésre szállítását.

"Amikor összecsaptak a feje felett a hullámok, valamiért nem vitte el időben a végtagokat a megfelelő helyre"

- mondta a férfi.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés