A lerobbant kamionjához sietett a bringával, amit egy kunszállási nő tanyájáról szerzett.


Egy lopott kerékpárral közlekedett az autópályán egy lengyel férfi. Az életveszélyes mutatványának a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök vetettek véget. A pipacsmintás kerékpárral közlekedő férfit a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették - közölték police.hu oldalon.

Egy kunszállási fiatal nő hétfőn 18 óra körül jelentette be a rendőrségen, hogy a bekerítetlen tanyája udvaráról elvitte valaki a biciklijét. Ezzel egyidőben a polgárőröknek is szólt. Egyikük éppen a közelben volt, így ő ért elsőként a nő tanyájához. A polgárőr felvette a kapcsolatot a helyi körzeti megbízottal, aki azonnali örömhírrel tudott szolgálni: a bicikli már előkerült.

Kiderült, hogy egy autós bejelentést tett a tevékenység-irányítási központba, mert egy férfit látott az autópályán biciklizni, egyébként nem messze a lopás helyszínétől. A vármegyei autópálya alosztály munkatársai azonnal a nyaktörő és veszélyes mutatvány elkövetőjének a keresésére indultak, bízva abban, hogy a gyorsaságuk akár életet is menthet, hiszen a sztrádán biciklizni nem csupán tilos, hanem életveszélyes is.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a lengyel sofőrt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A vizsgálók kezdeményezik a férfi bíróság elé állítását.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!