A MÁV válaszában közölte, hogy a mozdony műszaki hibája miatt állt a vonat Újfehértónál, de a vezető sikeresen elhárította a problémát, így biztonságosan folytathatták útjukat Debrecenig, ahol viszont mozdonycserére volt szükség.


A Nyíregyházáról 5:31-kor elindult Nyírség InterCity már indulása után 33 perc késést szedett össze, amit tovább tetézett egy újabb megállás Újfehértónál, forgalmi okokra hivatkozva, újabb 5-6 percre - írta meg a Telex.

Az eddig összegyűlt késés így Debrecenre már 11 percre nőtt. Itt jött az újabb csavar: kiderült, hogy mozdonyt kell cserélni, ami további félórás kényszerpihenőt eredményezett.

A MÁV válaszában közölte, hogy a mozdony műszaki hibája miatt állt a vonat Újfehértónál, de a vezető sikeresen elhárította a problémát, így biztonságosan folytathatták útjukat Debrecenig, ahol viszont mozdonycserére volt szükség. A hibák miatt a vonat végül 33 perc késéssel indult tovább.

„A 24-es kocsi járműhiba miatt nem tudott indulni, így a jegyvizsgáló kolléga a 23-as és 25-ös kocsikban biztosított helyet az utasoknak. Az okozott kellemetlenségek miatt elnézést kérünk” – írta a MÁV.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!