Egy oknyomozó portál hosszú riportban mutatta be, hogy milyen körülmények között élik mindennapjaikat az orosz autokrata elnök 9 és 5 éves fiai. Jachttal és magángépekkel közlekednek, állami testőrök védik, és magántanárok tanítják őket.


A dossier.center nevű oknyomozó hírportál részletes beszámolót adott Vlagyimir Putyin két fiáról, akiket Oroszország elnöke korábban sosem ismert el – ad összefoglalót a cikkről a hvg.hu.

Putyin orosz elnök és az egykori olimpiai bajnok, Alina Kabajeva két eltitkolt fia – Ivan és ifjabb Vlagyimir – elszigetelten, luxusban élnek, jachttal és magángépekkel közlekednek, miközben állami testőrök védik őket, és magántanárok tanítják – derül ki az írásból. A fiúk ugyanakkor szinte alig találkoznak velük egykorú gyerekekkel, és a szüleiket is ritkán látják.

A kilencéves Ivan és az ötéves ifjabb Vlagyimir napjai luxusban telnek: sofőrök, testőrök, szakácsok, tanárok, és persze edzők, pilóták gondoskodnak minden kívánságukról. A legtöbb időt egy Novgorod közeli elnöki rezidencián töltik, de a Dossier forrásai szerint telente Szocsiban üdülnek, nyaranta pedig hosszú vitorlásutakra indulnak édesanyjukkal.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!