Egy okhlahamai gyorsétterem, az Arby vezetőjét elsőfokon bűnösnek ítélte a rendőrség, miután a nő lelőtte egyik vendégét - írja a BuzzFeed.


Deionna Young elmondása szerint épp az étteremben dolgozott, mikor betért hozzá a vele egykorú, 25 éves Desean Tallent, és többszörösen megalázta őt a többi vendég előtt.

A férfi kiabált a vezetővel, az arcába köpött, majd halálosan megfenyegette.

"Tallent azt állította, hogy visszatér az étterembe és bántani fogja Deionnát, majd egy óra múlva valóban újra megjelent a parkolóban" - áll a hatóság jelentésében. Ekkor már jegyzőkönyvbe vették a férfi fenyegetését, és gyanúsítottként rögzítették nevét a rendőrségi aktákban.

Desean valóban betartotta a lánynak tett ígéretét. Visszatért a helyszínre és a parkoló autók között körözött, amikor Young észrevette őt. A nő kirohant az étteremből, és követni kezdte a kocsiját. A két autós egy darabig felváltva üldözte egymást a sztrádán, majd Young mellkason lőtte a férfit, aki eszméletét veszítve belegázolt egy bolt kirakatába.

Deionna visszatért az étterembe, és befejezte aznapi műszakját, majd hazatért.

A sebesült férfit kórházba szállították, később belehalt sérüléseibe, a rendőrség pedig rögtön az elkövető nyomába eredt. Young egy percig sem tagadta tettét: részletesen elmesélte, mi történt kettőjük között, és azt is elárulta, hogy aztán megsemmisítette a fegyverét. Mint kiderült, a nő engedély nélkül tartott magánál pisztolyt, így súlyosbodhatnak a vádak irányába. Deionna egyelőre maximálisan együttműködik a rendőrséggel.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!