A nő elképesztő lélekjelenlétén múlt csak, hogy nem történt tragédia. Elmondása szerint a vízimentők legalább 15 perccel később értek oda a fiúhoz.


Egy asszony éppen a családjával ment pihenni kedden a százhalombattai strandra, amikor mellettük életveszélybe került egy 3 év körüli kisfiú. A gyermek a testvérével és a nagypapájával volt a medencében, amikor hirtelen kicsúszott az úszógumijából és elmerült - írja a Bors.

"A kisfiú, aki egy másik családhoz tartozott, egész végig ott úszkált mellettünk. A nagypapája vigyázott rá és a nagyobbik tesójára. Mi elkezdtünk labdázni és közben arra lettem figyelmes, hogy jön egy anyuka, aki hangosan kérdezgeti, hogy hol van a gyerek? Ekkor kezdtem el én is jobban figyelni és kiderült, hogy a nagypapa a nagyobbik gyerekkel kiment valamiért a medence szélére, a gyerekek anyja pedig egy percre ott hagyta őket. Mondván, hogy a nagypapa szemmel tartja őket" - mondta a lapnak Brigitta.

"Miközben kiabált az anyuka, megtaláltuk a gyereket. Szegénykém elkékülve lebegett a vízben, gyorsan elindultam felé, de előttem egy férfi megfogta és kirakta őt a medence szélére.

- mesélte a döbbenetes pillanatokról az életmentő nő.

Brigitta elmondása szerint mindenki sokkos állapotban volt az eset után, a gyermek egész családja zokogott.

- magyarázta.

A Bors információi szerint a gyermekhez mentőt és mentőhelikoptert is hívtak, de végül a vizsgálatok után a szülők szállították be az egyik budapesti kórházba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!