Kárpáti Rebekáról sok dolog eddig nem feltétlenül derült ki azon túl, hogy az apja szerepelt a Barátok köztben, ő maga pedig megnyert egy szépségversenyt. Instagramja alapján mindössze annyit lehetett tudni róla, hogy lifestyle bloggerként aposztrofálja magát, illetve hogy nem feltétlenül érdekli, mi lesz a környezetével.

Kárpáti Rebeka ezzel az USA több államában is törvényt szegett volna

A környezetre igen veszélyes dolgot tett.

Egészen eddig, ugyanis Kárpáti Rebeka elolvasott pár cikket és rájött, hogy a klímaváltozásnak nagyon durva hatásai lehetnek pár évtizeden belül.

Ismertek annyira, hogy tudjátok, én alapvetően a szépségápolás, lifestyle és utazás témában mozgok, sosem voltam igazi ökoharcos. Pár hete azonban valami megérintett. Ne gondoljatok teljes pálfordulásra, de valahogy megsuhintott egy gondolat. Korábban nem figyeltem eléggé a környezetemre, a Földre, és annak megóvására. Végig sem gondoltam igazán a mindennapi tetteim ( vásárlás, étkezés, fogmosás, stb.) következményét. Aztán belebotlottam pár írásba a neten. Majd egyik után jött a másik, és azon kaptam magam, hogy vészjósló cikkek kupacának tömkelegében evickélek, és ledermedtem: Tényleg ekkora a gáz a Földdel és az Emberiséggel? Tényleg.

- írja az alább látható Instagram-posztjában Kárpáti, aki végre azt teszi, amit egy influenszernek kell - követendő példát mutat. Most épp azzal, hogy blogján pár pontban összeszedte, miként lehet környezettudatosabban élni és kevesebb szemetet termelni.

View this post on Instagram

A post shared by ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ · (@rebekarpati) on Jul 16, 2019 at 11:45am PDT

Kiemelt kép: Instagram/Kárpáti Rebeka


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!