Bár a helyszínelést azóta befejezték, az egyik vágányon biztosítóberendezési hiba miatt továbbra is késésekre és rövidebb útvonalon közlekedő elővárosi vonatokra kell számítani.


Hétfőn hajnali 4 óra 4 perckor a Szolnokról a Nyugati pályaudvarra közlekedő S50-es személyvonat Ceglédbercel-Cserő állomás és Albertirsa között elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt a vonatok ezen a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek - írta hétfő reggel a Facebook-oldalán MÁV Inform.

A társaság később azt közölte, hogy

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza és a Budapest-Szeged vonalon délelőtt állhat helyre a menetrend.

A MÁV Inform később azt írta, hogy a késések csökkentése érdekében az alábbi változásokra kell számítani:

  • A Ceglédről 8:18-kor a Nyugati pályaudvarra induló Z50-es vonat (2847) nem közlekedik.
  • A Szolnokról 4:39-kor a Nyugati pályaudvarra elindult, 100 perces késéssel közlekedő G50-es vonat (2659) csak Kőbánya-Kispestig közlekedik.
  • A Nyugati pályaudvarról 6:30-kor Ceglédre induló Z50-es vonat (2852) nem közlekedik.
  • A Nyugati pályaudvarról 6:50-kor Szegedre induló Napfény InterCity (IC 702) várhatóan 30 perces késéssel közlekedik. Kőbánya-Kispesten másik szerelvénybe kell átszállni.
  • A Nyugati pályaudvarról 7:50-kor Szegedre induló Napfény InterCity (IC 712) csak Ceglédtől közlekedik.
  • A Nyugati pályaudvarról 6:20-kor Debrecenen át Miskolcra induló Tokaj InterCity (IC 650) terelt útvonalon, az újszászi vonalon közlekedik. Zugló, Kőbánya-Kispest, Ferihegy, és Cegléd állomásokat nem érinti.


    ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!