A Hír TV Riasztás című műsora úgy tudja, az M5-ös autópályán történt kedd hajnali lövöldözéssel összefüggésben az osztrák rendőrség különleges egysége fogta el az 52 éves férfit Bad Ischlben.


Az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyénél történt leszámolásnál egy 39 éves férfi azonnal meghalt, a mellette ülő férfit jelenleg is kórházban, az intenzív osztályán ápolják.

Az elfogott férfit a kórházban ápolt áldozat is azonosította egy fénykép alapján. Az 52 éves feltételezett tettest előzetes letartóztatásba helyezték, miután otthonában házkutatást tartottak és megtalálták a támadásnál használt fegyvert, és az akkor viselt ruháit is - írta a 24.hu.

Az osztrák hatóságok elindították az eljárást, hogy mielőbb átadhassák a férfit a magyar rendőröknek.

A magyar rendőrök korábban is külföldi elkövetőre gyanakodtak az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán történt gyilkosságnál.

Ahogyan korábban megírtuk: kedd hajnalban lövöldözés volt az M5-ös autópálya csengelei pihenője közelében. Egy osztrák rendszámú, ezüstszínű Fordot két ismeretlen intett le, amikor kifelé tartott a parkolóból. Ahogy az autó megállt, az egyik támadó fegyvert rántott és rálőtt a kocsiban ülőkre. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt, utasa pedig súlyosan megsebesült.

A szakértők szerint leszámolás történhetett.

Az RTL Klub információi szerint az autót egy török férfit vezette, utasa pedig egy szerb férfi volt. A két férfi Ausztriából ment Bulgáriába, hogy egy hűtőt vigyenek a szerb férfi édesanyjának. A támadást túlélő, azóta stabil állapotú szerb férfi most azt állítja, látta, hogy az osztrák határtól követték őket.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!