Hétfőn elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Komáromy Gergely énekes, aktivista ellen, akit nem is tájékoztattak erről - számolt be róla a 444.hu.

A több kormányellenes tüntetésen is fellépő aktivistát garázdaság miatt keresi a rendőrség, aki ezt úgy tudta meg, hogy egy barátja átküldte neki a körözésről szóló felhívást.

A Gregory G Ras művésznéven tevékenykedő férfi Facebook-oldalán reagált erre:

"Ha egy szemfüles haver nem küldi most át ezt nekem, akkor lerángattok a színpadról a következő koncertemen, vagy a gyerek mellől a vonatról, amikor suliba viszem?Miért nem írtatok mondjuk egy emailt, p.csfejek, hogy legyek szíves befáradni? Ennyire suták vagytok tényleg, vagy ennyire sz.rarcok?! Költői kérdés volt, tudom, hogy mindkettő...

Garázdaság b.meg...az, hogy a testemmel is próbáltam védeni - persze senkire soha kezet nem emelve - a 100 éves platánokat a titeket is tök hülyére vevő főnökeitek mocskos korrupt rombolásától? Vagy az, hogy nyilvánosan szoktam énekelgetni, hogy "hasta la vista mr prime minista"? Vagy a hajam, vagy az állandó mosolygás, vagy hogy nem eszem húst?? Na melyik a garázdaság, HE?!?"

- írta posztjában.

Egy kommentben később kifejtette, miért keresheti őt a rendőrség:

„Na ez valószínűleg az lesz, amikor a szegény 100+ éves platánokat szedték ki a Ligetben, mi meg próbáltuk megakadályozni, persze bárki, rendőr, biztonsági őr vagy munkás megtámadása nélkül. Ég az Amazonas, de itt továbbra is az a garázda, aki védi a fákat, nem az, aki pusztítja. Éljen dicső pártunk és vezérünk..."

- írta.

A teljes bejegyzés:

Gregory G Ras

Ha egy szemfüles haver nem küldi most át ezt nekem, akkor lerángattok a színpadról a kövi koncertemen, vagy a gyerek mellől a vonatról, amikor suliba viszem? Miért nem írtatok mondjuk egy emailt,...