Budapest leghangulatosabb kerthelységét neked is látnod kell!

Az Eventrend Group cégcsoport tavaly lett 30 éves. De a múlt évben ők is a megszorításokra rendezkedtek be, és nem érezték időszerűnek az ünneplést. Viszont az elmúlt 12 hónapban sikerült minden eddigi eredményüket felülmúlniuk, és több mint 20 milliárd forintos nettó forgalmat generálni, ami a születésnappal együtt okot adott az ünneplésre.

Ha az Eventrend Group neve nem is cseng ismerősen mindenkinek, az általuk üzemeltetett helyek bizonyára igen. Csak egy párat emelnénk ki most a portfólióból:

Mivel egy hatalmas cégcsoportról beszélünk, ez remek alkalom volt arra, hogy az újságírók és partnerek jobban megismerjék egymást, és ehhez a varázslatos hangulatú Gundel Kert rengeteg lehetőséget adott.

A Gundel Kert nemrég esett át egy komolyabb ráncfelvarráson, és elképesztő mérete mellett lenyűgöző lett a design is. Rengeteg a növény, valamint elegáns kerti bútorok és játékos bronzszobrok váltják egymást.

Ráadásul az ünnepi alkalomból kifolyólag, jópár extra hangulatfokozó elem is került a kertbe.

A többféle aktivitást, jelmezekbe öltözött játékmesterek segítették. De az állatkert állatai közül is tiszteletüket tették páran.

A tulajdonosok sokszor szembesültek azzal, hogy gyakorlatilag kinevelték a saját konkurenciájukat. Többen is kiléptek tőlük, akik később több-kevesebb sikerrel megalapították saját vállalkozásukat. Tehát a legnagyobb feladat az volt, hogy fenn tudják tartani a munkatársak lojalitását, elégedettségét. Ezért hoztak létre egy vállalatépítési és motivációs modellt, amit röviden partneri rendszernek hívnak. A vezető kollégák így előbb a leányvállalat ügyvezetőjévé, majd akár társtulajdonossá is válhatnak egyes projektekben.

2007-ben Novák László kivált a tulajdonosi körből, és más utat választott. Ezzel a mai Eventrend alapító-tulajdonosi kör 3 fős csapattá változott. Váli Péter ma már nem aktív vezető, de egyenrangú tulajdonos és sikeres badacsonyi borász.

A 2008-as recesszió alaposan megrángatta a holdingot, ez volt az első olyan gazdasági esemény, amely erősen érintette a portfóliót. De az Eventrend a válságból megerősödve, növekedéssel jött ki.

2020-ban a cégcsoport létezésének eddigi legnagyobb válságával nézett szembe. A covid okozta pandémia egy év alatt 10 milliárd forintnyi bevételvisszaesést, 400 kolléga elvesztését, és a legtöbb egység hosszabb vagy rövidebb ideig tartó bezárását hozta magával. A cégcsoport minden forrását a túlélésre fordította. A legfontosabb munkatársak, a tapasztalatok, a szervezett működési rendszer, és az értékek megőrzése lett a legfontosabb cél.

Az Eventrend az elmúlt 12 hónapban újra a csúcsra került. Az éves forgalom elérte a 20 milliárd forintos nettó forgalmat. Így a cégcsoport a 30. évét a sikerekre koccintva ünnepelheti.

Az este folyamán tűzzsonglőrök és Gájer Bálint zenekara is színesítették a programot, és természetesen rengeteg finom étel és ital közül lehetett csemegézni.

Bár a születésnap hangulatát nem lehet minden este idevarázsolni, élményeink alapján bátran ajánljuk a Kertet meglátogatásra.

Érdemes például a “Nemzeti 11” nevű étlapról rendelni. Az eredeti Gundel palacsinta mellett, a palócleves és a paprikás csirke sem fog csalódást okozni.

A Gundel Kert pedig ráadásként még gyerekmenüvel és kutyamenüvel is szolgál.

Jó időben minden nap 11.00 órától 22.00 óráig várják a látogatókat. A kávéházi étlapról 18.00 óráig, az éttermi étlapról 18.00 órától 21.00 óráig válogathatunk kedvünkre.

Fotó és szöveg: Vass Adrienn

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!