Újra egymás ellen léphet pályára Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, ha igazak a francia hírügynökség értesülései.


Kész tényként számolt be az AFP arról, hogy Lionel Messi a nyáron Szaúd-Arábiába szerződik, írja a France24. A francia hírügynökség szaúdi források alapján úgy tudja, hogy a hétszeres aranylabdás argentin világbajnok évi 500-600 millió eurós fizetésért lesz az al-Hilal játékosa.

Messi Szaúd-Arábiába igazolása azóta állandó téma, hogy a katari világbajnokság után Cristiano Ronaldo 400 millió eurós fizetésért igazolt a helyi al-Nasszr csapatához. Az argentin szupersztár szerződése június 30-án jár le a Paris Saint-Germainnél.

Messi nemrég kéthetes eltiltást kapott, mivel kihagyott egy edzést azért, mert épp Szaúd-Arábiába utazott. A 35 éves argentin arra hivatkozva kért bocsánatot egy Instagramra posztolt videóban, hogy az utóbbi hetekben a hétfő rendszeresen pihenőnap volt, ezért utazott az arab országba, ahol turisztikai nagyköveti megbízatásának tett eleget. A PSG végül hat nap után hatályon kívül helyezte a játékos eltiltását.

Az AFP megkereste a katari érdekeltségébe tartozó párizsi egyesület is a világsztár állítólagos klubváltásával kapcsolatban, ahol csak annyit közöltek, hogy Messit június végéig érvényes szerződés köti hozzájuk.

Sajtóinformációk szerint az al-Hilal annyira ragaszkodik Messi szerződtetéséhez, hogy korábbi barcelonai csapattársait, köztük Jordi Albár és Sergio Busquets-et is megkörnyékezték.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!