Az éjszakai műsorvezetést szerinte nem lehet összeegyeztetni a babázással. Azonban nemsokára egy másik idősávban fog majd felbukkanni az RTL-en.


Elárulta Nádai Anikó, hol folytatja a Való Világ után. A műsorvezető a Blikknek beszélt a terveiről.

Anikó múlt héten jelentette be, hogy nem vezeti tovább a Való Világ 11-et. A Facebook-oldalán akkor ezt írta a döntésről:

A műsorvezető a Blikknek most azt mondta, azért vállalta el a valóságshow újabb évadát, mert négy hónappal a második kisfia érkezése után azt gondolta, képes lesz összehangolni a munkát és az anyai teendőket.

„Tényleg úgy éreztem, hogy menni fog. Ám már nagyjából a harmadik napon be kellett látnom, hogy ezt nem tudom így csinálni. Alex négy hónapos anyatejes baba, és bár készültünk előre, az apukája pedig mindent megtett, egyszerűen nem tudtuk ezt gördülékenyen megoldani” - vallotta be Anikó.

Mint mondta, a kicsihez sokszor fel kell éjszakánként, mert jön a foga, miközben mire a műsor után hazaért és elaludt, hajnali egy óra volt. Reggel pedig korán kelt, hogy az idősebb fiút, Patrik iskolába vigye, majd délután együtt tanultak. Este pedig, a fürdetés után, ismét ment a tévébe dolgozni.

- mondta Anikó. Így rá kellett jönnie, hogy az éjszakai műsorvezetés összeegyeztethetetlen a babázással.

Anikó azonban azt is elmondta, hogy szerinte manapság az ő szakmájában nem engedheti meg magának valaki, hogy évekig otthon legyen, így ő is tervezi a visszatérést.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!