Várhatóan csak októberben csap össze egymással harmadszor is Tyson Fury és Deontay Wilder. Július 24-re volt kiírva eredetileg a Las Vegas-i mérkőzés, csakhogy

a BBC értesülései a brit ökölvívó koronavírusos, csütörtökön adott pozitív mintát. Wilder menedzsere annyit közölt, csalódottak a hír hallatán.

Először 2018 decemberében csaptak össze, az izgalmas találkozó vége döntetlen lett. 2020 februárjában volt a visszavágó, Fury akkor kiütötte Wildert a hetedik menetben, igaz, az amerikai később mindenféle kifogással jött elő, a többi közt a bevonuló ruhája súlyát is okolta a veresége miatt.

Úgy tűnt, hogy Fury már túllép ezen a párharcon és leköt egy mérkőzést Anthony Joshuával, Wilder és a csapata azonban jelezte, hogy opciójuk van egy harmadik mérkőzésre is, élnének vele. Egyikük sem bunyózott egyébként a tavaly februári gála óta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!