Ha belenézett volna tükörbe, akkor láthatta volna, hogy a billencs nincs a helyén. A sofőr ellen szabálysértési eljárást indítottak, pénzbüntetést kapott.


Egyszerűen elfelejtette leengedni a platóját az a teherautósofőr, aki járművével emiatt vágódott neki az M1-es egyik felüljárójának - tudta meg az RTL Híradó a rendőrségtől. A férfi nem sérült meg, és már az is kiderült, hogy a híd sem, továbbra is biztonságos rajta a közlekedés.

A hétvégén került fel egy felvétel a Bp-i Autósok közösségének YouTube-oldalára egy hajmeresztő balesetről. A felvételen az látható, ahogy

A Híradóból most az is kiderült, hogy a sofőr egy környékbeli útfelújításon dolgozik, és egy közeli pihenőből hajtott fel a pályára, így nem volt ideje felgyorsulni. Ennek is köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj, de a baleset miatt 3 órán át tartott a műszaki mentés.

„Az biztos, ha tükörbe nézett volna, lehetett volna látni, hogy a billencs nincs a helyén” - mondta a csatornának Köves Szilárd. A vezetéstechnikai oktató szerint

Mert a vezetők csak így tudják felmérni, hogy mi történik körülöttük. Szerinte bizonyos sebesség fölött az autó hangjából és menettulajdonságaiból is lehet érezni, ha baj van.

A teherautó-sofőr ellen szabálysértési eljárást indítottak, pénzbüntetést kapott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!