A nagy kutaknál is előfordul már, hogy valamelyik hatósági áras üzemanyag elfogy, sőt, volt olyan kút, ahol semmit nem lehetett kapni a hétvégén.


Hiány van az ársapkás 95-ös benzinből a budapesti Mészáros utcában található Mol-kúton - írta meg a Telex. Két napja nincs már a 480 forintos üzemanyagból, és azt sem tudták megmondani, mikor kapnak. A 699 forintos Evo 100 prémium benzinből volt még, de tegnap délután négy óra körül már az is elfogyott.

Mi is megírtuk, hogy

A Shell töltőállomásain is korlátozás van, egy alkalommal legfeljebb 20 ezer forintért lehet venni a 95-ös benzinből, a gázolajnál 50 ezer forint ez a határ, a Szilágyi Erzsébet fasoron lévő kúton tegnap már így is hiányzott a 95-ös benzin.

A Telex azt írja, hogy többen más kutakon is hiányt tapasztaltak a hétvégén.

Az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető szakaszán lévő Mol-kúton szombat este nem volt gázolaj, a Szentendrei út mentén található OMV-kúton pedig vasárnap dél körül csak benzint lehetett kapni, míg a Nagykanizsán, a 7-es főút mellett működő Mol-kúton, nem volt hatósági áras gázolaj.

Gödöllőn, a Dózsa György úti Molnál semmilyen üzemanyag nem volt, a Pattantyús Ábrahám körúton sem, a Szabadság úton, szintén a Molnál az alap és feláras gázolaj létezett, benzinből semmi.

A kormány egyelőre nem tervezi az árstop eltörlését, az ellátás akadozását a Mol a megnövekedett kereslettel magyarázta az RTL-nek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!