Saját színháza és tropicariuma is van a hatalmas villának. A tulajdonos a feszített víztükrű medencében frissülhet fel, a hatalmas bárpultot pedig bármelyik vendéglátóhely megirigyelhetné.


Teljesen önfenntartó luxusvillát árulnak egymilliárd forintért Budajenőn. A 3300 négyzetméteres területen álló házat egy kisebb mesterséges tó veszi körül, míg a főépületben többek között biliárdasztal és hatalmas márványkád is található, miközben a teret Swarovski-kristálycsillárok világítják be.

A főépületen kívüli kertben a nyulak, a tyúkok és az üvegház mellett saját színház is tartozik a méregdrága ingatlanhoz. A barátokat, családtagokat akár a jó felszerelt vendégházban is el lehet szállásolni, akik a néhány méterre elhelyezkedő mini-tropicariumból egyenesen a 22 négyzetméteres, feszített víztükrű medence partján találhatják magukat.

A hatfürdőszobás, 2017-ben épült luxusvillának csak a napelemei 130 millió forintot érnek a hirdetés alapján, míg a főépületet 450 millióra, a színházat 350 millióra, a telket és a terveket 110 millióra taksálja az eladó, így jön ki a valamivel több, mint egymilliárd forintos vételár

A minden igényt kielégítő budajenői házban van még finnszauna, sószoba, grillsarok, terebélyes bárpult. Mindezt el sem kell képzelni, a TikTokon megjelent videóban az egész épületet részletesen bemutatják:

@sandor_milesz Magyarországi Mega Villa?Eladó! ?? #fyp #elado #house #housetour #luxury #rich #luxurylife #mansion ♬ original sound - mileszsandor


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!