Több súlyos baleset is történt szombaton, ezek közül kettő halálos kimenetelű volt - számolt be az MTI.


Nagykanizsa közelében teljes szélességében zárták le a 61-es főutat, miután a helyszínen meghalt egy nő, aki autójával egy másik személygépkocsinak ütközött szombat kora délután. Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset a 188-as kilométerszelvényben, a kisfakosi elágazó közelében történt. A két frontálisan ütköző járművet a nagykanizsai tűzoltók áramtalanították, illetve biztosították a helyszínt a mentők kiérkezéséig. Az MTI információi szerint a baleset során árokba borult személyautót egy nő vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Halálos motorbaleset történt szombat délelőtt Dunavarsányban, a Széchenyi utcában - ezt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte. A balesetben segédmotorkerékpáros és személygépkocsi ütközött frontálisan. A 67 éves motoros a helyszínen életét vesztette - írták.

Baleset miatt torlódott a forgalom az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Aszód térségében. Az Útinform több kilométeres torlódásról számolt be. Baleset miatt szintén nehéz volt a közlekedés az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonvilágos térségében. A balesetben érintett több személygépkocsi a belső sávban vesztegelt. A helyszín mögött több kilométeres torlódás alakult ki.

Szintén torlódás alakult ki az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Örkény és Lajosmizse között. Itt négy személygépkocsi karambolozott, emiatt a 64-es kilométernél a belső sávot elkerítették. A torlódás csaknem öt kilométeres volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!