Az SCM Ramnicu Valcea női kézilabdacsapata norvég edzőt szerződtetett, a tavalyi bronzérmest mostantól a Siófok egykori trénere, a norvég Bent Dahl irányítja.

Azért választottam a Valceát, mert ez egy egyedülálló esély egy top klubnál. Amikor a vezetők előálltak a javaslattal, nagyon könnyű volt elfogadnom.

A csapat is jól, modern stílusban kézilabdázik, de szeretném a saját filozófiámat beültetni a játékába. Bízom benne, hogy közösen visszatérünk a mindenki által elvárható követelményekhez" - nyilatkozta a klub közösségi oldalán.

Az 50 éves szakember 1999-ben a norvég női válogatott elemzőjeként kezdte a pályafutását, majd 1999-2008 között a norvég junior válogatott edzője volt. Dolgozott a Drammen, a Skrim, az Oppsal és a Fjellhammer csapatainál, majd 2019 januárjában Siófokra érkezett, ahol másfél évig Tor Odvar Moen segítőjeként dolgozott, majd 2020 nyarától vezetőedző is volt, de miután kilenc tétmérkőzéséből hármat elveszített, a klubvezetés menesztette.

A Valcea a szerb Goran Kurtessel kezdte a szezont, de a Román Kupában a negyeddöntőt sem élte túl a csapat, a bajnokságban pedig a dévaiak legyőzése mellett csak 29-29-es döntetlent ért el a Craiova ellen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!