A szóban forgó járat már április 6-a nem lépett be az országba: az előző, ott nyaraló csapat sem tudott hazajönni időben.


Nagyjából 180 magyar turista indult volna Hurghadába húsvétvasárnap reggel, de a repülő végül többszöri ígéret ellenére sem szállt fel.

Az utasok a hurghadai egyhetes all-inclusive útra az Invia utazásközvetítőn keresztül foglaltak. A Ripostnak nyilatkozó Tünde és párja 2-3 héttel ezelőtt döntöttek a hurghadai egyhetes all-inclusive út mellett, a közvetítő pedig az ETI Magyarország utazási iroda egyik útját ajánlotta fel, ami nagyon megtetszett nekik.

Később kiderült, hogy az általuk keresett járat már április 6-a óta nem lépett be az országba: az előző, ott nyaraló csapat sem tudott hazajönni, a lap szerint őket is háromszor vitték ki a reptérre és vissza Egyiptomban.

Vasárnap előbb azt ígérték az utasoknak, hogy este felszáll a gépük, de ez nem történt meg, pedig már a csomagokat is feladták, majd azt az ígéretet kapták, hétfőn tényleg indulhatnak.

A 24.hu információja szerint a FlyEgypt járatáról volt szó: A légitársaság járata végül hétfőn 18 óra után szállt le Budapesten.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!