Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 73 éves Sylvester Stallonnénak és feleségének, Jennifer Flavinnak három csodálatos lánya van: Sophie (22 éves), Sistine (20 éves) és Scarlett (16 éves).

A közkedvelt színész hihetetlenül büszke a lányaira, közös képet is posztolt velük az Instagrammjára, a következő kommenttel: "A három virágszál és a gyom". Mindhárom lány édesanyjuk, a híres modell hihetetlen szépségét örökölte.

Mindenki csodálva figyeli a bájos hölgykoszorút, amikor nyilvános eseményeken együtt jelennek meg Sylvester Stalloneval. Mint minden apa, a közkedvelt színész is igencsak óvja lányait a megbízhatatlan férfiaktól. Amikor az udvarlók először jönnek a lányos házhoz, mindenekelőtt az apai "teszten" is át kell essenek.

A lányok egyáltalán nem adnak okot aggodalomra, szorgalmasak, ügyesek, szépek, sportolnak, gyönyörűek és megbízhatóak.

Sophia Stallone

Veleszületett szívrendellenességgel jött a világra, két és fél hónapos korában nyitott szívvel operálták, majd 16 évesen újabb beavatkozást hajtottak végre rajta.

"A szobája tele van könyvekkel, de a filmeket is imádja. Hármójuk közül ő hasonlít leginkább az apjára, már csak abban is, hogy mindketten nagy Shakespeare rajongók, már az összes művét elolvasták. Különleges kötődés van közöttük, még a gesztusaik is ugyanolyanok" - mondta Stallone felesége.

Sophia a Dél-Kalifornai Egyetemen tanul, és arról álmodozik, hogy elismert üzletasszony lesz a divat és a szépségápolás világában.

Sistine Stalonne

Ha Sophia az apa kedvence, akkor Sistine az anya drága kincse. A modellek fényűző világát éli, egy neves ügynökség szerződtette le, és számos híres divatmagazinban találkozhatunk vele. Látható volt már többek közt a Londoni Divathét kifutóján, és a Love magazin fehérnemű naptárában is.

Scarlett Stallone

Bár Scarlett még csak 16 éves, de nagyon sok hobbija és szenvedélye van. Kiemelkedő sikereket ért el a sportban területén is. Epizód szerepet kapott a "Reach me" című filmben, amelyben apja is játszott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!