Elég komoly visszhangot váltott ki a közösségi médiában egy ausztráliai albérlet hirdetése, az ingatlanban ugyanis elég szokatlan módon van elhelyezve a fürdőszoba.

A Guardian cikke szerint az Adelaide északi részén található lakásban a konyha részeként egyszerűen elkerítettek egy zuhanykabint, ami mellé még egy WC-t is elhelyeztek.

Look at this listing. They've turned a single room from a house into a "self-contained" apartment that violates soooooo many regulations it's not funny. Because it's in North Adelaide they want $400 a week. pic.twitter.com/uA3286cIkj

- Jamie Moffatt (@Guestyperson) June 26, 2022

A kommentelőknek rögtön beindult a fantáziája, a viccesebbek szerint ez az egész koncepció olyan, mint "valakinek az első háza a Simsben", illetve inkább hasonlít az otthon "egy svéd börtönre".

Az albérletet átszámítva megközelítőleg heti 140 ezer forintért kínálják. A hirdetés szerint az ingatlan tökéletes lehetőséget kínál minden tekintetben arra, hogy valaki az új otthonának nevezze azt hamarosan.

Egyébként még a finoman szólva is furcsa elrendezés mellett sem kizárt, hogy hamarosan kiveszik azt, mert Adelaide-ben az egyik legalacsonyabb az albérletkínálat az egész országban.

Kapcsolódó

Ez 2022 legfelkapottabb fürdőszoba trendje

Az ötlet pazar, de a kivitelezésre ügyelni kell.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!