„Az édesapámat nem akartam kitenni ennek, kértem, menjen vissza a révhez, én meg hívtam a központi segélyvonalat” – mondta Richárd. Szerinte az áldozat hátán látható sérülések alapján Olivér az ütközéskor azonnal meghalhatott.


Múlt vasárnap egy 30 éves családapa, Richárd, fedezte fel a verőcei hajóbaleset hatodik áldozatának, V. Olivérnek a holttestét. Az eset mélyen megrázta Richárdot, aki azóta is az események hatása alatt áll – írta a Blikk.

A tragikus baleset egyetlen túlélője, V. Olivér története szívszorító. A Duna sodrása Szigetújfaluig vitte őt, ahol végül Richárd talált rá. Richárd és édesapja aznap motorbicikliért indultak Ercsibe, de lekésték a kompot, ezért úgy döntöttek, hogy a Duna partján sétálnak egyet. Nem sejtették, hogy a nyugodt séta borzalmas felfedezést hoz majd számukra.

„Az édesapámat nem akartam kitenni ennek, kértem, menjen vissza a révhez, én meg hívtam a központi segélyvonalat. Sejtettem, hogy a verőcei hajóbaleset áldozatainak egyikét találtam meg” – mesélte a Blikknek Richárd.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!