Bográcsozós karácsonyozásra készült, helyette egész másba csöppent a gyanútlan alkalmazott. Ám a legrosszabb csak az eldurvult parti után következett.


A munkahelyi karácsonyi partik gyakran megvadulnak, de amit egy korábbi Taco-Bell-alkalmazott állít, az talán mégsem történik meg olyan gyakran. Az UNILAD egy ilyen extrém partiról számolt be.

Alana Bechiom november 15-én pert indított a Taco Bell étteremlánc ellen a Los Angeles megyei felsőbíróságon. Állítása szerint meghívták a 2022. december 18-i karácsonyi partira, amelyről előzőleg azt mondták, hogy egy bográcsos büfé lesz. Egy tál guacamolával érkezett, de gyorsan rájött, hogy valami nem stimmel. Bechiom azt állította, hogy

A felettese alkohollal kínálta az alkalmazottakat.

A buli alatt Bechiom kiment levegőzni és szóba elegyedni a többi alkalmazottal, ám amikor visszatért, állítása szerint

Elmondása szerint mindeközben a munkatárs felesége két másik nővel, a menedzserével és egy másik kollégájával csókolózott. Alana ezután „undorodva és felkavarva” hagyta el a partit. Ezután Bechiom tájékoztatta az esetről a HR-est. A vezetőjét és a feltételezett szexuális aktusban érintett többi alkalmazottat ezt követően elbocsátották.

A Taco Bell PR-irodája nyilatkozatot adott a Guardiannek, amelyben azt írta: „Bár nem mi vagyunk a tulajdonosok és nem mi kezeljük ezt a helyet, az éttermet birtokló és üzemeltető franchise-tulajdonos biztosított minket, hogy nagyon komolyan veszi ezeket az állításokat.

Ennek ellenére Alana úgy érzi, hogy a gyorsétteremlánc ahelyett, hogy azokkal foglalkozott volna, akik állítólag megfélemlítették, felajánlotta, hogy áthelyezi egy másik üzletbe. Az elégedetlen alkalmazott felmondott, és a keresetében kártérítést követelt, mert szerinte a munkahelyi környezete ellenségessé vált vele szemben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!