Egy 22 éves bolgár nő, Andrea Emilova Ivanova azt akarja elérni, hogy övé legyen a világ legnagyobb ajka, ráadásul ettől, a már most is hatalmas ajkától "csinosabbnak" és "divatosabbnak" érzi magát - írta a Daily Star.


Noha még mindig meglehetősen fiatal Ivanova, már 15 kezelésen esett át. Egy-egy ilyen úgy 50 ezer forint, vagyis összességében már 750 ezer forintnyi levát adott ki a beavatkozásokra. Bár pontosan nem tudja, mennyit is költött el, nem számít neki, csak az, hogy elégedett legyen a végeredménnyel.

Szeretem az ajkaimat most, jobban, mint korábban, és boldognak érzem magam az új ajkaimmal, mert szerintem a nagyobb ajkakkal szebbnek tűnök és az én országomban ez a divat most

- nyilatkozta Ivanova, aki azt is elmesélte, hogy szinte már az összes szófiai klinikát megjárta, és szinte az összes ajaktöltőanyagot kipróbálta.

View this post on Instagram

#memories #from #2018 #2k18 ☺️????????

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Természetesen Instagram-olala is van a fiatal nőnek, és állítja, sokan dicsérik a kommentekben, sőt, már házassági ajánlatot is kapott. Persze negatív hozzászólásokat is kap, abból sem keveset, ezek többségét nők írják neki.

Vannak, akik nagyobb, vannak, akik kisebb ajkakkal kedvelnek, de ez nekem mindegy. Nem érdekel mások véleménye

- mondta, ráadásul szerinte egyénenként változó, kinek mi áll jól, ahogy az is, kinek mi tetszik.

Ivanova szeretné elérni, hogy az ő szája legyen a legnagyobb, de szerinte ez még nem eldöntött, még így sem, hogy már háromszorosára duzzasztotta a klinikákon sajátját. Szerinte például Bulgáriában nagy divat az ajakfeltöltés, és sokan csináltatják meg a szájukat.

View this post on Instagram

???????????? #mad #lips

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Végezetül még egy idézet tőle:

Azt gondolom, hogy különleges, más vagyok, és egy teljesen egyedi stílusom és vízióm van, ezért írnak rólam szerte a világban újságírók cikkeket. Senkire sem hasonlítok, senkit sem másolok.

Kiemelt kép: Instagram


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!