Azt kapta, amit megérdemelt.

Ez volt az általános vélemény a kínai közösségi oldalakon, ahol a héten kezdett el terjedni egy videó, amin egy konditermes edző jól megérdemelt megalázását lehet látni. A South China Morning Post című lap cikke szerint az eset az előző hónapban történt, és azzal kezdődött, hogy a kisebb férfi véletlenül nekiütközött az edzőnek.

A sokkal nagyobb darab, fitneszcuccba öltözött edző ezt nagyon nem vette jó néven, és úgy döntött, megleckézteti a másikat. A videón látni, ahogy nagyon keményen áll elé, és "mit képzelsz magadról" testtartásban magyaráz neki, majd pofon vágja.

A másik férfi ekkor megpróbál elmenni, de az edző utána megy, és a nyakánál fogva magához rántja, és tovább magyaráz neki. A látszólag megfélemlített férfi ekkor döntött úgy, hogy véget vet az egésznek. És ezt egyetlen egy ütéssel sikerült is megoldania.

A Post cikke szerint a kínai közösségi oldalakon nem győzték dicsérni a nagydarab kötözködőt kiütő férfit, amiért jól megalázta a túlságosan is magabiztos, agresszív férfit. Aki remélhetőleg örök életére megtanulta, vigyázzon arra, kibe köt bele.

Kiütötte a nagypapakorú férfi a belekötő fiatalt - videó

Azt gondolhatta, könnyű dolga lesz az idős férfival, de nagyot tévedett. Csak egy ütés kellett, és már a földön is feküdt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!