Saját akaratából választotta ezt a foglalkozást, de elismeri, vannak, akik nem önszántukból lépnek a szakmába. Fontosnak tartja azt is, hogy a nők is kifejezhessék szexualitásukat a pornóban, ne csak a férfiak igényeit elégítsék ki szereplésükkel.


D. Tóth Kriszta egy fiatal felnőttfilmes lányt látott vendégül a wmn Breakout Room című podcastjában. Művésznevén Kiara, a Semmelweis Egyetemen tanult szülésznőnek, de úgy érezte, ez a pálya nem neki való. Így váltott, és ezt a döntését azóta sem bánta meg. Az első castingjára még édesanyja kísérte el. Tíz éve dolgozik felnőttfilmesként és eszkortként, váltogatva a kettőt. Néha hosszabb „pornószabadságra” megy – az egyik ilyenből épp idén év elején tért vissza.

– mondja. Elismeri ugyanakkor, hogy sokan nem önszántukból vagy kizárólag anyagi kényszerből dolgoznak a pornóiparban, és sokszor fájdalmat és megaláztatást viselnek el. Ahogy azt sem vitatja, hogy a pornónak súlyos társadalmi hatásai vannak, különösen a gyerekekre és fiatalokra.

Katalin számos kérdést nem kerül el: Mennyit lehet ezzel a munkával keresni? Mi a legnagyobb tévhit a szakmájával kapcsolatban? Mikor volt utoljára szerelmes? Fenn lehet-e tartani párkapcsolatot, ha az ember felnőttfilmes? Mit csinál, amikor civilben van? Meddig tervez a szexiparban dolgozni? Van-e szerinte feminista pornó?

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!