Épségben megtalálták a németországi Recklinghausenben azt a 15 éves tinédzsert, aki 2017 júniusában tűnt el.

A fiút Lars H., egy 44 éves munkanélküli férfi lakásában egy szekrénybe zárva találták meg, a házkutatás során pedig gyermekpornográfiára utaló tartalmat találtak a férfi számítógépén.

Egyelőre nem tisztázott, hogy hogy került oda a fiú, ám a Mirror szerint egyelőre semmi sem bizonyítja azt, hogy a fiút erőszakkal tartották volna fogva, ahogy az sem, hogy molesztálta-e őt. Az esetre úgy derült fény, hogy a szomszédok hívták a rendőrséget, amikor sikoltozást hallottak a férfi lakásából, és

hirdetés

a kiérkező rendőrök legnagyobb meglepetésére a szekrényből előkerült a 15 éves fiú.

A tinédzser 2017 júniusában szólt édesanyjának, hogy barátaival találkozik, ám többet nem látták, és a telefonját is kikapcsolta. A megtalálásakor ugyanazok a ruhák voltak rajta, amiket eltűnésekor viselt, és meglehetősen elhanyagolt volt a külseje.

A rendőrség korábban tehetetlen volt az eltűnés ügyében, állítólag közel voltak ahhoz, hogy sikertelenül zárják le az ügyet.

A 15 éves fiú története még a német tévében is megjelent az Aktenzeichen XY című műsorban, amelyben megoldatlan bűntényeket mutatnak be.