A fiatal szlovák nő DNS-ét a férfi autójában, a lakásában lévő lepedőn, valamint a kádjában is megtalálták a nyomozás során. A gyanúsított ügyvédje ügyfele szabadon engedését kérte, mert szerinte a nő nem tudta pontosan leírni az elkövetőt.


A 22 éves nőt még szeptemberben rabolta el az évek óta mentőként dolgozó férfi Pozsonyban.

A szlovák Soňa a buszmegálló és az otthona között tűnt el, a nyomozók azt feltételezik, hogy valamilyen anyagot fecskendeztek belé, amitől elkábult. A szlovák rendőrség megszerezte a térfigyelő kamera felvételeit, de a férfit arról nem tudták azonosítani.

A diáklány DNS-ét egy mentőként dolgozó férfi autójában, a lakásában lévő lepedőn, valamint a kádjában is megtalálták a nyomozás során.

Amikor őrizetbe vették, különféle anyagokat tartalmazó fecskendőket találtak nála. Soňa vallomását videóra vették, amin azt állította, hogy meztelen volt, és egy szintén meztelen férfi fogdosta őt – írja a Paraméter.

A gyanúsított ügyvédje ügyfele szabadon engedését kérte, mert szerinte a nő nem tudta pontosan leírni az elkövetőt, a történtek egy részére pedig nem emlékezik, de a védelem az orvosi vizsgálat eredményeit is megkérdőjelezi.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!