A HelloFresh a legnépszerűbb amerikai kajadobozokat forgalmazó cég (általában receptet és alapanyagokat raknak kartondobozba, azt szállítják ki, és neked kell megfőznöd/sütnöd a benne lévő cuccokat), és köszönik szépen, nem kérnek tovább az egykori Glee-sztár Lea Michele-ből, aki rasszista botrányba keveredett tegnap.

Lea Michele-t a rasszizmust elítélő posztja után fekete kolléganője kérdezte, hogy akkor vele miért volt agresszív

Ez durva.

Mint azt a cég Twitteren közölte:

A HelloFresh elítéli a rasszizmust és a faji megkülönböztetés minden formáját. Sajnálattal hallottuk, hogy Lea Michele mit tett a múltban. Ezt nagyon komolyan vesszük, így az együttműködésünket azonnali hatállyal megszüntetjük vele.

HelloFresh does not condone racism nor discrimination of any kind. We are disheartened and disappointed to learn of the recent claims concerning Lea Michele. We take this very seriously, and have ended our partnership with Lea Michele, effective immediately.

- HelloFresh US (@HelloFresh) June 2, 2020

Ez azért is érdekes, mert a színésznő kábé két hete posztolt egy fizetett hirdetést a cégről az Instagramjára. Egyébként Michele semmit nem reagált az ügyre, talán tanácsos lenne őt is meghallgatni annak a cégnek, aki eddig vezető arcként reklámozott vele mindent.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lea Michele (@leamichele) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2020, időpont: 11:30 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/leamichele


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!