Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Három éven belül férjhez mehet Andy Vajna özvegye.

Üzletemberek, menedzserek és sztárok is felkeresik Marcus mágust, aki most belenézett a kártyákba és megjósolta Andy Vajna özvegyének jövőjét. 20 éves tapasztalata a garancia arra, hogy a jóslásai időtállóak.

Marcus mágus tarotkártyából, cigánykártyából és egyéb információkból nézett rá Vajna Tímea jövőjére, érdekes dolgokat fedezett fel, írja a Blikk.hu.

A jós elárulta, hogy az Andyval való házassága teljesen megváltoztatta az életét, sok rejtély fedi a kapcsolatukat és a férfi halála után is oda kell figyelnie, hogy ezek a titkok, melyekről csak ők tudnak, nehogy napvilágot lássanak.

A mágus a jóslásban azt is látta, hogy három éven belül férjhez megy, és akár gyereke is lehet.

"Persze, idővel neki is szüksége lesz támaszra, párra. Gyermeke is lesz, amikor megtalálja számára azt a férfit, aki méltó lesz hozzá. Fontos neki a rang, és hogy fel tudjon nézni leendő gyermekének apjára. Azt tanácsolnám a kis hölgynek, hogy semmiféleképpen ne külföldre menjen férjhez, mert ott teljes szomorúság várna rá. Az igazi érzelmek elvesztése, a gyerekkel kapcsolatos problémák lennének a nyakában. 3 éven belül férjhez megy, de addig is bőven lesznek olyan emberek, akik fognak nála próbálkozni." - mondta a mágus.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!