A pár még viccelődött is egymással, amikor a rendőrautó leparkolt a házuk előtt. Aztán kiderült, valóban hozzájuk jöttek a zsaruk egy házkutatási paranccsal.


Egy körözött férfi jelentkezett be egy család lakcímére, a rendőrök Ágneséknél keresték B. Benjámint - írja a Blikk.

A nő a lapnak azt mondta, hogy még viccelődött is férjével, amikor látták, hogy a házuk előtt leparkolt a rendőrautó. Később azonban kiderült, a zsaruk valóban hozzájuk érkeztek egy házkutatási paranccsal, és ez bizonyos B. Benjámint kerestek.

- mondta Ágnes.

A pár közölte, hogy nem ismerik a szóban forgó urat, és a hatóságának meg is tudták mutatni, hogy nem rejtőzik a házukban. Ekkor már Ágnesnek is beugrott, hogy még tavaly év végén érkezett egy levél hozzájuk a rendőrségtől, ami ugyanerre a névre szólt. A postás akkor azt javasolta neki, menjek be a postára, és jelezze, hogy téves a címzés. Ezt akkor ő szóban meg is tette. A rendőrök azonban ennek ellenére most is náluk keresték a férfit, akiről egy korábbi rabosítás során készült fotót is mutattak nekik.

„Az egyik környékbeli ismerősünknek is megmutatták a fotót, aki elmondta, hogy egy hasonló kinézetű alak szokott néha üldögélni a közeli parkban.

- mondta Ágnes.

Az nem derült ki, hogy férfit miért keresi a hatóság. A Blikk azonban azt írja, hogy a közösségi oldalán rengeteg olyan hozzászólás van a neve alatt, ahol pedofíliával vádolják, így elképzelhető, hogy emiatt próbálják felkutatni a rendőrök.

Az is rejtély, hogy a férfi hogyan tudott bejelentkezni Ágnesék lakcímére. Vélhetően egyszerűen ráhamisította az aláírásukat egy lakcímbejelentő lapra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!