Már második éve rendezik meg a Dürer kertben a Vanishing Point fesztivált, ahol a pszichedelikus rock és ahhoz közel álló külföldi és magyar zenekarok gyűlnek össze a mainstreamen túl. Az alapötlet a Middlemist Red zenekaré, akik ezentúl évről évre fogják össze a kör rajongóit. Tavaly a brit Telegram volt a legnagyobb név, de most még több zenekart tudtak elhozni, többek között ott lesz a garázspunkot játszó amerikai Bass Drum of Death. A klip alatt összeszedtük, hogy kikkel találkozhatunk még a Dürerben október 6-án.


The Wytches

Wolf People

Paul Cherry

Soviet Soviet

Ogrom Circus

A magyar zenekarok közül lesz természetesen Middlemist Red, és az a Deep Glaze, akik már tavaly is koncerteztek a Vanishing Pointon, ráadásul a 24.hu forgatott velük egy videót a Kolorádó fesztiválon.

Lesz még Dope Calypso is, velük a Bánkitón találkoztunk. Az alábbiakból tökéletesen fel lehet mérni, hogy mire számíthatunk egy koncerten.

Vagy ebből.

Rajtuk kívül lesz még Panel Surfers és Puma Danger is, de a teljes programért érdemes rámenni az esemény Facebook-oldalára. Az early bird jegyekről már mindenki lecsúszott, de elővételben még lehet 4500 forintért Vanishing Pointozni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!