A Metro szúrta ki, hogy a brit királyi család honlapjának egyik jótékonysági aloldala egy olyan kínai pornószájtra tereli a látogatókat, ahol élő szexshowkat kínálnak a látogatóknak. Egyelőre nem tudni, hogy feltörték a királyi honlapot, vagy emberi tévedés miatt került fel a rossz link a honlapra, mindenesetre az utóbbi tűnik valószínűbbnek.

A szóban forgó aloldalon a Dolen Cymru nevű jótékonysági szervezetet mutatják be, melyet a walesi-lesothói kapcsolatok megerősítésére hoztak létre. A szervezeten keresztül próbál a királyi család segítséget nyújtani az Afrika déli részén található királyságnak elsősorban az oktatási és ifjúsági kapcsolatok kiépítésével, ezen keresztül támogatják az egészségügyet, az egyházakat és a női szervezeteket.

A rövid bemutatkozás végére a honlap szerkesztője azt a honlapcímet adta meg a jótékonysági szervezethez, ami mindenkinek logikusan azonnal beugrana: www.dolencymru.com.

Csakhogy ez az URL egy kínai pornószájtra mutat, ahol azonnal villogó reklámok és különböző élő szexműsorok ajánlatai fogadják a látogatót.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés