Fanni eltűnését követően Szalkszentmártonban járt B. László, és lement a Dunához. A rendőrség speciális eszközökkel és búvárokkal át is kutatta a folyót, de nem találtak semmit. Ez az elmélet ezt is megmagyarázná.


Már öt éve, hogy nem tudjuk biztosan, mi is történt Novozánszki Fannival. A ValóVilág egykori szereplőjének családját képviselő ügyvédnél jelentkezett a szakember, aki egy elgondolkodtató elméletet közölt.

– A Fanni-ügy az első perctől fogva nagyon foglalkoztatja a civil embereket is. Rengeteg levelet kapok a mai napig, különböző teóriákkal, persze ezeknek az írásoknak a nagy része nem vehető komolyam. Volt, aki a túlvilágról kapott üzenetet Fannitól, más pedig a sarki kisboltban látta. Amit azonban ez a szakmérnök jelzett, majd szóban is elmondott, még számomra is elgondolkoztató – mondta a Blikknek dr. Lichy József.

2017. november 20-án tűnt el VV Fanni, akinek a holtteste máig nem került elő. A bíróság szerint a fiatal lányt B. László ölte meg. Első fokon a férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a másodfokú tárgyalás még nem fejeződött be.

– A kamerafelvételek, illetve a GPS-adatok alapján nem kérdés, Fanni eltűnését követően Szalkszentmártonban járt B. László, és lement a Dunához. A rendőrség speciális eszközökkel és búvárokkal át is kutatta annak idején a folyó azon szakaszát, ahol a gyilkos a vízbe dobhatta a már halott áldozatát. Eredményre azonban sajnos nem jutottak – mondta az ügyvéd.

– Ám mi van, ha berakta a hullát a kenuba, és a hajót a testtel együtt elsüllyesztette? - kérdezi az ügyvéd a szakemberre hivatkozva.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!