Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A jósnő szerint Vajna Tímea nem sokáig marad özvegy.

Vajna Tímea élete egyre kilátástalanabb, nemrég erről beszélt a TV2 Tények Plusz című adásában, ahol otthonába is betekintést engedett a világhírű producer özvegye.

Az özvegy az interjúban kifejtette, szerinte őt már soha, senki nem fogja úgy szeretni, mint elhunyt férje. Vajna Tímea nehezen boldogul férje nélkül, anyagilag is egyre rosszabbul áll, de egy jósnő szerint nem olyan kilátástalan az élete, mint ahogy gondolja - írja a

Bors.

"Úgy látom, hogy Tímeának nem olyan kétségbeejtő a helyzete, ahogyan ő azt most megéli. A hirtelen rázúduló magánytól nyilvánvalóan mindent borúsabban lát, de hamarosan minden jóra fordul, és a szerelem is rátalál" - mondta a lapnak Gazsi Gizella jósnő, aki hozzátette, az özvegy Amerikában fog új életet kezdeni.

"A néhai kormánybiztos jó barátjával fog összejönni Tímea, akit anno a férje mutatott be neki. A férfi egy feltörekvő színész, aki majd a tenyerén fogja hordozni." - tette hozzá a jós.

Vajna Tímea kétkedve fogadta a jósnő előrejelzéseit, nem tudná elképzelni, hogy egy színésszel jöjjön össze, és azt sem, hogy Andy egyik barátjával, hiszen azok nem fiatalok, jóval túl vannak a hetvenen.

"Kíváncsivá tett Gizi, jó lenne tudni, hogy mit hoz a jövő. Egyébként, én is érzem, hogy nagy változás jön az életembe. Lehet, hogy Andy küldi nekem azt a férfit." - mondta Vajna Tímea.

A Hot! magazin is készített az özveggyel egy interjút, amiben Timi kifejti, nem tudná elképzelni, hogy egy csóróval jöjjön össze. A lap megjelenése után azonban Instagram oldalán Tímea elárulta, a lap mást közölt, mint, amit ő mondott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!